AIRISTON KRUUNU ON OSAKEPOHJAINEN MARINA

 

 

Paraisten Venekeskus Oy on perustanut 2007 satamatoiminnan venepaikkojen hallintaan satamayhtiön, nimeltä Airiston Kruunu Oy.

 

Sataman venepaikat on osakepohjaisen hallinnan kautta venepaikkaosakkeita. Nauttiakseen sataman tarjoamista mahdollisuuksista ja eduista, veneilijän tulee hankkia osake oman pysyvän venepaikan hallintaan.

Venepaikkaosake on kahden osapuolen välinen sitoumus taata veneilyharrastuksen turvallinen - ja vaivaton tulevaisuus. Airiston Kruunun kotisatama on ensiluokkaisen sijaintinsa ja hyvän suojan luonnonilmiöiden rasitukselle tarjoavana paikkana mitä paras veneen turvalliselle säilyttämisellä. Veneilijöiden arvostukset vaihtelevat, Airiston Kruunun paikaosake tarjoaa paljon sellaista, mitä muut kotisatamat eivät, on valintakysymys, mihin tyytyy.

Keskeisiä etuja satama tuo vaikkapa veneilijälle, joka saapuu veneelleen kauempaa, jolloin Saaristomeren parhaat retkeilykohteet ovat aivan käsillä, eikä matkaa tarvitse taittaa ajomatkan jälkeen enää tuntien ajan saavuttaakseen Airiston eteläiset rannat.

Etäisyydet Airiston Kruunusta ovat veneilijälle unelmaa. Nauvoon esimerkiksi n. 8 mpk, Stenskäriin n. 13 mpk, sekä keskeiset tukikohdat vain lyhyen taipaleen takana.

Jos olette kiinnostunut hankkimaan venepaikkaan oikeuttavan osakkeen Airiston Kruunusta, kannattaa menetellä seuraavasti:

Tuhdin tietopaketin saa satamakippari Matti Pasilalta. Tietopaketissa on tarkat tiedot sataman toiminnan tulevista etapeista, Airiston Kruunu Oy:n tietopaketti, tiedot vapaista venepaikoista, sekä näiden hinnoista. Kaikki myyntiaineisto on saatavilla sähköisessä muodossa. Tutustu rauhassa aineistoon ja kannattaa tulla pistäytymään, paikka on myös satamakipparin kotipiha, joten silmälläpitoa on osattua arvostaa, samoin kuin vaivatonta asiakaspalvelua, joten tervetuloa Airistolle.

PDF-tiedostoosakevenesatamat.pdf (2.8 MB)
Arvopaperilehden artikkeli osakesatamista.