VAHVUUDET

Olemme Venealan keskusjärjestön Finnboatin jäsenyritys ja noudatamme alan sopimusehtoja telakointi- ja korjaustoiminnassamme.

 

VAHVUUKSIAMME OVAT

(Näin meille ovat asiakkaamme kertoneet)

Maantieteellinen sijainti

Olemme Saaristomeren optimaalisimmassa paikassa, ajatellen maantieyhteyttä ja veneellä siirtymistä alueen lomakohteisiin. Moni asiakkaamme pitää täällä yhteysvenettään ja unohtaa lossijonot kesäkaudella tyystin.

Läsnäolo

Satakippari asuu perheineen sataman ääressä. Jatkuva silmälläpito satamaan helpottaa mieltä, kun itse saattaa asustaa sadan- tai parinkin sadan kilometrin päässä veneestään.

Valvonta

Virtuaalisuus on tulevaisuutta, meillä valvonta on aistinvaraista, eli emme ole etäkameroiden tai vartointisopimusten varassa elävä kotisatama

Huolehtiminen

Jokainen veneilijä toivoisi, että hänestä ja hänen omaisuudestaan huoledittaisiin mahdollisimman hyvin. Tätä vaatimusta on vaikea toteutaa kovinkaan monessa paikassa. Se on kuitenkin pyrkimyksemme.

Osaaminen

Kehitämme toimintaamme määrätietoisesti. Meillä kokemus karttuu ja osaaminen sen mukana. Satamakippari on mukana asiantuntijana niin huviveneilyn-, kuin venehuollon ja korjauksen työryhmissä. Aktiivisuus tuo tulosta asiakkaiden eduksi.

 

Tahtotila ja palveluasenne

Sataman kehittämisessä on syytä olla oikea palveluasenne. Paljon on puhuttu "Pärrestä", saariston tunnetuimmasta asiakaspalvelijasta, jonka parodiaa on levitetty netissä aktiivisesti, valitettavasti ja onneksi Pärreä ei meiltä löydy.

Laatusertifiointi

Roope-Satama on kerrottu sivustossa toisaalla, kyseessä on täydellinen sataman laatujärjestelmä, jossa mm. veden on kuljettava jokaiseen vesipisteeseen koko kesän ajan.Laatua on myös toimiva jätehuolto, laiturisähköt, sekä erilliset asiakastilat, joissa voi käydä suihkussa tai WC:ssä, sekä tarvittaessa käyttää keittiön laitteita omiin tarpeisiin.

Wifi

Etäpäivä on helppo toteuttaa satamassa, kun langaton lähiverkko (WLAN) on asiakkiden vapaassa käytössä.

Lomakirjasto

Vaihda tai lainaa. Kirjastomme on noin sadan niteen neljää kieltä, kauhua ja romantiikkaa sisältävä sivukirjasto.

Finnboat

Olemme jäsen venealan keskusjärjestöön Finnboat'iin. Olemme organisaation Telakka ja Korjaamoyhdistyksen jäsen.

Korjaustelakka

Jos nyt joskus sattuisi niin, että köliin tai vetolaitteeseen törmäsi jokin esine, se voisi pilata vaikka pahemminkin kesäloman. Tiloissamme toimii vaurio- ja haveriasioihin erikoistunut korjaamo, joka hoitaa toimeksiannot viipymättä, etuisuus, jota osaa arvostaa ehkä vasta, kun oma kauden jatkuminen on uhattuna.

Parkkipaikat

Jokaiselle asiakkalle on ainakin yksi asianmukainen parkkipaikka, tarjolla on myös pidemmille lomajaksoille parkkitilaa hallisäilityksestä, ei pääse paahde autoon.

Slipi, veneluiska

Trailerilla satamaan tuodaan vesijettejä, pulpettiveneitä jne. Näiden vesillelasku tapahtuu helposti veneluiskaamme käyttäen, kyseessä ei ole hiekkaranta, vaan betoniluiska.

Syväys

Taas kerran olemme itsestään selvyyksien tiellä, vaikkakaan ei joka satamassa. meillä 123 venepaikkaa on syväykseltään 3-10 metriä.

Väljä laiturisijoittelu

Olemme muutosprosessissamme vuonna 2007 tehneet päätöksen, että laiturikapasiteettiamme leikataan 170 paikasta 125:een. Käytännössä tämä oli mahdollista vain, kun paikat yhtiöitettiin ja asiakaskuntamme osasi antaa väljyydelle arvoa. Olkoot paikkaväljyys vaikka millainen, aina voi satamaan osua tuuli, joka tekee parkkaamisen hasteelliseksi. Merkittävä lisäarvo.

Etuoikeus talvitelakointiin

Jokainen Airiston Kruunun osakkenomistaja on etuoikeutettu talvitelakointipaikkaan, suhteessa muualta saapuviin, tähän asti asiat on järjestyneet vaivattomasti.